Dudho Kasmaran


Versi: Dimas Tedjo ft. Astuti

Pr:
Ora udan kok nggowo payung, aduh lae..
Mlaku-mlaku kalungan sarung..
Yen sinawang koyo wong gemblung,
Thengak-thenguk koyo wong linglung,
Nuruti ati kang bingung..

Lk:
Ngguya-ngguyu ojo nggeguyu, duh aduh cah ayu
Wong maido pancen gampang..
Bedo kang lagi nandang,
Nora bengi ora awan,
Rasane dudo kasmaran..

Pr: Aduh lae, wong bagus jangan begitu
Lk: Piye maneh gimana lagi dik,
Lk: Urip ndudo rasane sepi
Lk: Loro wuyung setengah mati..

Lk:
Aduh biyung bingung atiku, aduh duh cah ayu
Mung tansah katon sliramu..
Yen wengi gak iso turu,
Ora ngerti opo gak tau,
Yen aku cinta padamu..

Pr:
Menyang solo payunge ilang, aduh aduh kangmas
Tuku lengo wadahe lali..
Urip ijen ora gampang, dadi dudo ojo sumelang
Ditinggal lungo, mengko tak kancani..

reff:
Pr: Aduh lae, wong bagus jangan begitu
Lk: Piye maneh gimana lagi dik,
Lk: Urip ndudo rasane sepi
Lk: Loro wuyung setengah mati..

Lk:
Aduh biyung bingung atiku, aduh duh cah ayu
Mung tansah katon sliramu..
Yen wengi gak iso turu,
Ora ngerti opo gak tau,
Yen aku cinta padamu..

Pr:
Menyang solo payunge ilang, aduh aduh kangmas
Tuku lengo wadahe lali..
Urip ijen ora gampang, dadi dudo ojo sumelang
Ditinggal lungo, mengko tak kancani..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *