Dudho Kasmaran


Dimas-Tedjo_Astuti
Versi: Dimas Tedjo ft. Astuti

Pr :
Ora udan kok nggowo payung, aduh lae..
Mlaku-mlaku kalungan sarung..
Yen sinawang koyo wong gemblung,
Thengak-thenguk koyo wong linglung,
Nuruti ati kang bingung..

Lk :
Ngguya-ngguyu ojo nggeguyu, duh aduh cah ayu
Wong maido pancen gampang..
Bedo kang lagi nandang,
Nora bengi ora awan,
Rasane dudo kasmaran..

Pr : Aduh lae, wong bagus jangan begitu
Lk : Piye maneh gimana lagi dik,
Lk : Urip ndudo rasane sepi
Lk : Loro wuyung setengah mati..

Lk :
Aduh biyung bingung atiku, aduh duh cah ayu
Mung tansah katon sliramu..
Yen wengi gak iso turu,
Ora ngerti opo gak tau,
Yen aku cinta padamu..

Pr :
Menyang solo payunge ilang, aduh aduh kangmas
Tuku lengo wadahe lali..
Urip ijen ora gampang, dadi dudo ojo sumelang
Ditinggal lungo, mengko tak kancani..

reff :
Pr : Aduh lae, wong bagus jangan begitu
Lk : Piye maneh gimana lagi dik,
Lk : Urip ndudo rasane sepi
Lk : Loro wuyung setengah mati..

Lk :
Aduh biyung bingung atiku, aduh duh cah ayu
Mung tansah katon sliramu..
Yen wengi gak iso turu,
Ora ngerti opo gak tau,
Yen aku cinta padamu..

Pr :
Menyang solo payunge ilang, aduh aduh kangmas
Tuku lengo wadahe lali..
Urip ijen ora gampang, dadi dudo ojo sumelang
Ditinggal lungo, mengko tak kancani..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Dimas Tedjo ft Astuti]
[ti: Dudho Kasmaran]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:33]
[id: qqlzancv]
[00:01.43]Dudho Kasmaran
[00:11.43]Versi : Dimas Tedjo ft Astuti
[00:14.31]
[00:17.31]>>>
[00:18.31]>>
[00:19.31]>
[00:20.31]Pr: Ora udan kok nggowo payung, aduh lae..
[00:27.21]Pr: Mlaku-mlaku kalungan sarung..
[00:33.85]Pr: Yen sinawang koyo wong gemblung,
[00:37.47]Pr: Thengak-thenguk koyo wong linglung,
[00:41.83]Pr: Nuruti ati kang bingung..
[00:47.42]Lk: Ngguya-ngguyu ojo nggeguyu,
[00:51.91]Lk: aduh aduh cah ayu
[00:55.32]Lk: Wong maido pancen gampang..
[01:01.56]Lk: Bedo kang lagi nandang,
[01:06.35]Lk: Nora wengi ora awan,
[01:09.71]Lk: Rasane dudo kasmaran..
[01:14.70]
[01:17.61]Pr: Aduh lae, wong bagus jangan begitu
[01:29.21]Lk: Piye maneh gimana lagi dik,
[01:34.72]Lk: Urip ndudo rasane sepi
[01:37.97]Lk: Loro wuyung setengah mati..
[01:43.26]Lk: Aduh biyung bingung atiku,
[01:48.57]Lk: aduh duh cah ayu
[01:51.74]Lk: Mung tansah katon sliramu..
[01:57.54]Lk: Yen wengi gak iso turu,
[02:02.22]Lk: Ora ngerti opo nggak tau,
[02:06.09]Lk: Yen aku cinta padamu..
[02:12.72]Pr: Menyang solo payunge ilang,
[02:16.49]Pr: aduh aduh kangmas
[02:20.47]Pr: Tuku lengo wadahe lali..
[02:27.08]Pr: Urip ijen ora gampang,
[02:31.54]Pr: Dadi dudho ojo sumelang
[02:34.70]Pr: Ditinggal lungo,
[02:35.50]Pr: mengko tak kancani..
[02:40.02]
[02:42.82]Lk: Kebetulan sekali..
[02:45.32]
[02:52.22]>>>
[02:53.22]>>
[02:54.22]>
[02:55.22]Pr: Aduh lae, wong bagus jangan begitu
[03:07.28]Lk: Piye maneh gimana lagi dik,
[03:11.84]Lk: Urip ndudo rasane sepi
[03:15.25]Lk: Loro wuyung setengah mati..
[03:20.36]Lk: Aduh aduh biyung bingung atiku,
[03:25.63]Lk: aduh duh cah ayu
[03:29.05]Lk: Mung tansah katon sliramu..
[03:34.82]Lk: Yen wengi ora biso turu,
[03:39.62]Lk: Ora ngerti opo nggak tau,
[03:43.60]Lk: Yen aku cinta padamu..
[03:50.23]Pr: Menyang solo payunge ilang,
[03:53.13]Pr: aduh aduh kangmas
[03:57.43]Pr: Tuku lengo wadahe lali..
[04:04.17]Pr: Urip ijen ora gampang,
[04:08.22]Pr: Dadi dudho ojo sumelang
[04:11.79]Pr: Ditinggal lungo,
[04:12.11]Pr: mengko tak kancani..
[04:16.67]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s