Warung Tengah Sawah

Versi: Cak Dikin ft. Wiwid Widayati

PR:
ONO KABAR MAPAN NOK SIDOARJO,
AREK’E AYU-AYU TUR NYENENGNO..
MESAM-MESEM NGLAYANI SOPO-SOPO,
SING TEKO MRONO GAK BAKAL KUCIWO..

LK:
LUNGGUH JEJER ENTUK NYEKEL BOKONGE,(CERET)
SOYO ANGET ENTUK NYOKOT LAMBENE,(CINGKIR)
PILIH PRAWAN OPO PILIH RANDANE,(ROYAL)
WTS SIDOARJO ENAK TENAN..

REFF:
PR: WTS SIDOARJO NGGO JAJANAN,
LK: AYAM KAMPUNG UGO TEMPE KEMULAN,
PR: WADER UGO GORENGE RENYAH TENAN,
LK: MELEK MEREM RASANE RA KARUAN..

LK: MURAH MURAH WTS SIDOARJO,
LK: SOPO JAJAN NENG ATI KROSO LEGO,
PR: OPO TEGESE WTS SIDOARJO,
LK: WARUNG TENGAH SAWAH KONDHANG KALOKA..

REFF:
PR:
ONO KABAR MAPAN NOK SIDOARJO,
AREK’E AYU-AYU TUR NYENENGNO..
MESAM-MESEM NGLAYANI SOPO-SOPO,
SING TEKO MRONO GAK BAKAL KUCIWO..

LK:
LUNGGUH JEJER ENTUK NYEKEL BOKONGE,(CERET)
SOYO ANGET ENTUK NYOKOT LAMBENE,(CINGKIR)
PILIH PRAWAN OPO PILIH RANDANE,(ROYAL)
WTS SIDOARJO ENAK TENAN..

REFF:
PR: WTS SIDOARJO NGGO JAJANAN,
LK: AYAM KAMPUNG UGO TEMPE KEMULAN,
PR: WADER UGO GORENGE RENYAH TENAN,
LK: MELEK MEREM RASANE RA KARUAN..

LK: MURAH MURAH WTS SIDOARJO,
LK: SOPO JAJAN NENG ATI KROSO LEGO,
PR: OPO TEGESE WTS SIDOARJO,
LK: WARUNG TENGAH SAWAH KONDHANG KALOKA..