Warung Tengah Sawah

Versi: Cak Dikin ft. Wiwid Widayati

Pr:
Ono kabar mapan nok sidoarjo,
Arek’e ayu-ayu tur nyenengno,
Mesam-mesem nglayani sopo-sopo,
Sing teko mrono gak bakal kuciwo..

Lk:
Lungguh jejer entuk nyekel bokonge,(ceret)
Soyo anget entuk nyokot lambene,(cingkir)
Pilih prawan opo pilih randane,(royal)
Wts sidoarjo enak tenan..

reff:
Pr: Wts sidoarjo nggo jajanan,
Lk: Ayam kampung ugo tempe kemulan,
Pr: Wader ugo gorenge renyah tenan,
Lk: Melek merem rasane ra karuan..

Lk: Murah murah wts sidoarjo,
Lk: Sopo jajan ning ati kroso lego,
Pr: Opo tegese wts sidoarjo,
Lk: Warung tengah sawah kondhang kaloka..

reff:
Pr:
Ono kabar mapan nok sidoarjo,
Arek’e ayu-ayu tur nyenengno,
Mesam-mesem nglayani sopo-sopo,
Sing teko mrono gak bakal kuciwo..

Lk:
Lungguh jejer entuk nyekel bokonge,(ceret)
Soyo anget entuk nyokot lambene,(cingkir)
Pilih prawan opo pilih randane,(royal)
Wts sidoarjo enak tenan..

reff:
Pr: Wts sidoarjo nggo jajanan,
Lk: Ayam kampung ugo tempe kemulan,
Pr: Wader ugo gorenge renyah tenan,
Lk: Melek merem rasane ra karuan..

Lk: Murah murah wts sidoarjo,
Lk: Sopo jajan ning ati kroso lego,
Pr: Opo tegese wts sidoarjo,
Lk: Warung tengah sawah kondhang kaloka..