Nggampung

Versi: Ayu Ratri

Suk esuk nggowo pacul,
Megawe menyang sawah..
Kedokane yoro diolah,
Tung etung olah raga..

Tanahe subur rakyate makmur,
Parine ditandur..
Ojo lali pupuk urea,
Anjuran pemerintah..

Dalan banyu lan tikuse podo dijogo,
Ayo podo, rame-rame ngusir homo..

reff:
Kuning emas awe-awe,
Parine nyeluk riko..
Wis wayahe yoro digampung,
Yok konco podo kumpul..

Pari semembur tahune mumbul,
Hasile ditabung..
Ati-ati tengkulak teko,
Hang arep nggantung riko..

Semangate megawene kudu ditambah,
Ayo podo, rame-rame panen gabah..

reff:
Suk esuk nggowo pacul,
Megawe menyang sawah..
Kedokane yoro diolah,
Tung etung olah raga..

Tanahe subur rakyate makmur,
Parine ditandur..
Ojo lali pupuk urea,
Anjuran pemerintah..

Dalan banyu lan tikuse podo dijogo,
Ayo podo, rame-rame ngusir homo..

reff:
Kuning emas awe-awe,
Parine nyeluk riko..
Wis wayahe yoro digampung,
Yok konco podo kumpul..

Pari semembur tahune mumbul,
Hasile ditabung..
Ati-ati tengkulak teko,
Hang arep nggantung riko..

Semangate megawene kudu ditambah,
Ayo podo, rame-rame panen gabah..
Ayo podo, rame-rame panen gabah..
Ayo podo, rame-rame panen gabah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *