Esuk Pasar Sore Warung

Versi: Titin Jayanti

Ojo ngono mas dadi wong lanang,
Nganggep katresnan koyo dolanan,
Ngolah ngalih anggonmu tresno,
Kadang aku kadang wong liyo..

Ojo ngono mas dadi wong ngganteng,
Ning aku seneng ning kae gelem,
Yen to satrio sing sejati,
Ngomong tresno kudu ono bukti..

(Esuk pasar, sore warung),
Janji nglamar nyatane wurung..
(Esuk tempe, sore dele),
Wingi oke saiki seje..

(Esuk pasar sore warung),
Ngaku pacar nanging ra pernah kunjung,
Dadi wong jo’ mencla-mencle,
Olo becik nggo awak’e dewe…

reff :
Ojo ngono mas dadi wong ngganteng,
Ning aku seneng ning kae gelem,
Yen to satrio sing sejati,
Ngomong tresno kudu ono bukti..

(Esuk pasar, sore warung),
Janji nglamar nyatane wurung..
(Esuk tempe, sore dele),
Wingi oke saiki seje..

(Esuk pasar, sore warung),
Ngaku pacar nanging ra pernah kunjung,
Dadi wong jo’ mencla-mencle,
Olo becik nggo awak’e dewe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *