Ngemis Tresno

Versi: Bambang Warwer

Pancene, biyen sing marai sopo
Buktine, kowe tego gawe gelo..
Nyatane, kowe mbalik tresno,
Kok larani atiku tambah nelongso..

Pancene, biyen sing marai kowe
Buktine, kowe nggandeng priyo seje..
Nyatane, aku kok tinggalke
Ra ngrasakke, atiku remuk dadine..

reff:
Saikine kowe teko,
Nangis ngemis, ngemis tresno..
Saikine kowe bali,
Njaluk pulih koyo wingi-wingi..

Nadyan batin iki, isih ono tresno
Nanging atiku sing luwih loro..
Nadyan ati iki, isih nyimpen tresno
Nanging aku ora biso..

Pancene, biyen sing marai sopo
Buktine, kowe tego gawe gelo..

reff:
Pancene, biyen sing marai kowe
Buktine, kowe nggandeng priyo seje..
Nyatane, aku kok tinggalke
Ra ngrasakke, atiku remuk dadine..

reff:
Saikine kowe teko,
Nangis ngemis, ngemis tresno..
Saikine kowe bali,
Njaluk pulih koyo wingi-wingi..

Nadyan batin iki, isih ono tresno
Nanging atiku sing luwih loro..
Nadyan ati iki, isih nyimpen tresno
Nanging aku ora biso..

Pancene, biyen sing marai sopo
Buktine, kowe tego gawe gelo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *