Kulo Niki Sinten


Versi: Usman Bersaudara

Gek kepiye bocah iki,
Dikandhani ora digugu..
Gek kepiye kekarepe,
Sing ngandhani malah diguyu..

Wani tenan thole, dituturi ngece
Kebangeten kowe, wani-wani ngece..
Titenono sesuk sore,
Yen wis ngerti, kulo niki sinten..

Gek kepiye bocah iki,
Dikandhani ora digugu..
Gek kepiye kekarepe,
Sing ngandhani malah diguyu..

Wani tenan thole, dituturi ngece
Kebangeten kowe, wani-wani ngece..
Titenono sesuk sore,
Yen wis ngerti, kulo niki sinten..

reff:
Gek kepiye bocah iki,
Dikandhani ora digugu..
Gek kepiye kekarepe,
Sing ngandhani malah diguyu..

Wani tenan thole, dituturi ngece
Kebangeten kowe, wani-wani ngece..
Titenono sesuk sore,
Yen wis ngerti, kulo niki sinten..
Yen wis ngerti, kulo niki sinten..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *