Ibo Senenge


Versi: Ervinna

Yen tak pikir atiku dadi keduwung,
Mbiyen nate kenal karo priyo bandung..
Yen kelingan ibo senenge atiku,
Sore sore mlaku mlaku bebarengan..

Uwis suwe anggonku oleh ngenteni,
Nanging kanyatane ora ono kabare..
Saiki dewek’e wis ono sing nduwe,
Wanito ayu sing dadi pilihane..

Naliko lulus sekolah cah loro,
Dewek’e nembung ngajak omah-omah..
Awakku adhem panas sak kabehe,
Amargo lagi tas lulus smp..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *