Siji Wae Loyo

Versi: Ine Sinthya

Getuk mas getuk mas, digawene seko telo
Manthuk mas manthuk, yen ono tawaran rondo..

Wajik mas wajik mas, digawene seko ketan
Mlirik mas mlirik mas, yen sandhinge ono prawan..

reff:
Ojo dumeh mas marang wanito,
Senajan elek jo’ disio-sio..

Bojo siji wae wis keto’e loyo,
Opo meneh arep nambah loro..

Mikir mas mikir mas, anak bojomu do keleleran
Eling mas eling mas, kok malah edan gebetan..

Isin mas isin mas, siji wae arang dirumat
Mikir mikir mas, awakmu rung mesti kuat..

reff:
Ojo dumeh mas marang wanito,
Senajan elek jo’ disio-sio..

Bojo siji wae wis keto’e loyo,
Opo meneh arep nambah loro..

Mikir mas mikir mas, anak bojomu do keleleran
Eling mas eling mas, kok malah edan gebetan..

Getuk mas getuk mas, digawene seko telo
Manthuk mas manthuk, yen ono tawaran rondo

Wajik mas wajik mas, digawene seko ketan
Mlirik mas mlirik mas, yen sandhinge ono prawan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *