Ngeneh


Versi: Arie

Jere malem minggu,
Malem sing ditunggu-tunggu..
Sing pada pacaran,
Sing pada nduwe gebetan..

Jere tanggal enom,
wulane malah wis katon..
Sing pacaran lunga nonton,
Sing dewekan ngeneh melu enyong..

reff:
Mageh-mageh, gagean kancaku kabeh
Nimbang turu sore-sore, mageh pada rame-rame..
Ngeneh-ngeneh, gagean pada meng-ngeneh
Mumpung nyong rokoke akeh,
Ngonoh udud da nganti ndobleh..

Sing durung pada gajian,
Sing durung pada setuan..
Durung duwe duwit sing nggo cicilan..

Ora usah kepikiran,
Mending pada tetembangan..
Idep-idep minangkane nggo, hiburan..

Yuh bareng-bareng nyanyi,
Jere wonge pada kepengin heppy,
Kaki-kaki utawa nini-nini,
Bareng geong ngeneh aja pada wedi..

Nek cengele pegel,
Mengko tek pijet tek ingel-ingel..
Nek boyoke bengkek,
Mengko tek pijet tek dengkek-dengkek..

Kaya wangkrek 2x

Jere tanggal enom,
Wulane malah wis katon
Sing pacaran lunga nonton,
Sing dewekan ngeneh melu enyong..

reff :
Mageh-mageh, gagean kancaku kabeh
Nimbang turu sore-sore, mageh pada rame-rame
Ngeneh-ngeneh, gagean pada meng-ngeneh
Mumpung nyong rokoke akeh,
Ngonoh udud da nganti ndobleh..

Sing durung pada gajian,
sing durung pada setuan,
Durung duwe duwit sing nggo cicilan..

Ora usah kepikiran,
Mending pada tetembangan,
Idep-idep minangkane nggo, hiburan..

Ayuh bareng-bareng nyanyi,
Jere wonge pada kepengin heppy
Kaki-kaki utawa nini-nini,
Bareng geong ngeneh aja pada wedi..

Nek cengele pegel,
Mengko tek pijet tek ingel-ingel..
Nek boyoke bengkek,
Mengko tek pijet tek dengkek-dengkek..

Kaya wangkrek 5x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *