Kebo Mangan Koro


Versi: Titin Jayanti

Ojo dumeh aku mesam-mesem,
Ojo dumeh aku ngguya-ngguyu..
Ngrasakke meneh neng njero atiku,
Perih ngilu mergone tatu..

Saben nesu kowe moro tangan,
Saben ngucap ngomong ra karuan..
Yen wis ora tresno karo aku,
Ndang ulehno marang wong tuwoku..

Sak upomo kowe ora ngono,
Mbok menowo tatuku ra jero..
Tatu awak sih ono obate,
Tatu ati ra ono tambane..
Paribasan kebo mangan koro,
Remuk jero nanging ra ketoro..

reff:
Saben nesu kowe moro tangan,
Saben ngucap ngomong ra karuan..
Yen wis ora tresno karo aku,
Ndang ulehno marang wong tuwoku..

Sak upomo kowe ora ngono,
Mbok menowo tatuku ra jero..
Tatu awak sih ono obate,
Tatu ati ra ono tambane..
Paribasan kebo mangan koro,
Remuk jero nanging ra ketoro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *