Manis (didi kempot ft morista)

Versi: Didi Kempot ft. Morista

Lk:
Manis dik, kowe pancen manis
Tambah manis, kowe yen ora lamis..
Yen mesem, manise ngungkuli madu
Koyo biso, ngrontokake jantungku..

Pr:
Ganteng mas, sampean pancen ganteng
Tambah ganteng mas, yen ora seneng seneng mendem..
Gongso alit mas, namine kempul
Ngalor ngidul, sampean nggawani gendul..

reff:
Lk:
Kembang mlati aduh dik dironce ronce,
Setengah mati, aku ngesir kowe..
Pr:
Pasar turi mas, neng suroboyo
Aku ngerti sampean senenge nggudho..

Lk:
Ngiris iris aduh dik gulane jowo,
Kowe cah manis, dasare prasojo..
Pr:
Memang lidah mas, tidak bertulang
Pandai bersilat, watak’e wong lanang..

reff:
Lk:
Manis dik, kowe pancen manis
Tambah manis, kowe yen ora lamis..
Yen mesem, manise ngungkuli madu
Koyo biso, ngrontokake jantungku..

Pr:
Ganteng mas, sampean pancen ganteng
Tambah ganteng mas, yen ora seneng seneng mendem..
Gongso alit mas, namine kempul
Ngalor ngidul, sampean nggawani gendul..

reff:
Lk:
Kembang mlati aduh dik dironce ronce,
Setengah mati, aku ngesir kowe..
Pr:
Pasar turi mas, neng suroboyo
Aku ngerti sampean senenge nggudho..

Lk:
Ngiris iris aduh dik gulane jowo,
Kowe cah manis, dasare prasojo..
Pr:
Memang lidah mas, tidak bertulang
Pandai bersilat, watak’e wong lanang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *