Kebo Ngudag Jaran


Versi: Esta Joss

Demen sing awit prawan,
Sampe senok kawinan..
Mung bisa mandeng,
Nyawang sing kadoan..

Arep ngomong bli wani,
Minder rasaning ati..
Apa maning kien,
Wong ayu due laki..

reff:
Ibarat kebo ngudag jaran,
Bli mungkin bisa bebarengan..

Senajan kakang cinta mati,
Tapi kakang wis ngaca diri..
Nangisa banyu mata getih,
Ora bakal, dadi sawiji..

Arep ngomong bli wani,
Minder rasaning ati..
Apa maning kien,
Wong ayu due laki..

reff:
Ibarat kebo ngudag jaran,
Bli mungkin bisa bebarengan..

Senajan kakang cinta mati,
Tapi kakang wis ngaca diri..
Nangisa banyu mata getih,
Ora bakal, dadi sawiji..

Demen sing awit prawan,
Sampe senok kawinan..
Mung bisa mandeng,
Nyawang sing kadoan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *