Sopo Sing Kondho


Versi: Ervinna

Sopo sing kondho, mangan tape mendem
Uwong sing murko, urip ora tentrem..

Sopo sing kondho, kencur koyo asem
Uwong sing jujur, urip adhem ayem..

Saiki, mulo sing podho ngerti
Urip ing ndunyo iki, ora bakal dibaleni..

E…., mulo sing ngati ati
Jo nganti kowe gelo, keduwung tembe mburi..

reff:
Sopo sing kondho, buncis kuwi dowo
Uwong sing olo, wis bakal ketoro..

Sopo sing kondho, kadal kuwi boyo
Uwong sing prasojo, bakal urip mulyo..

Saiki, mulo sing podho ngerti
Urip ing ndunyo iki, ora bakal dibaleni..

E…., mulo sing ngati ati
Jo nganti kowe gelo, keduwung tembe mburi..

Sopo sing kondho, mangan tape mendem
Uwong sing murko, urip ora tentrem..

Sopo sing kondho, kencur koyo asem
Uwong sing jujur, urip adhem ayem..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *