Gelar Palsu

Versi: Ine Sinthya

Ono ono joko sok kenalan karo aku,
Uwonge keren klambi safari biru..
Profesine nak bengi dadi dosen,
Nak awan jare nyambi politikus..

Gayane wae koyo kutu buku,
Wong gelare bar si nganti ono pitu..

Nembe seminggu kenalan karo aku,
Wani ngelamar teko neng wong tuwoku..
Setengah mekso njaluk dipek mantu,
Jare bar pemilu dadi pejabat baru..

reff:
Ngaku doktor kok le omong klera-kleru,
Yen kepepet omong eh gampang nesu..
Janjine sopo gelem milih aku,
Iso bakal dadi orang kaya baru..

Untung ora kesusu nompo dadi mantu,
Jebul konangan wong gelare palsu..
Ngobral janji mung arep nipu,
Demi ambisi tapi tak punya malu..

Ono ono joko sok kenalan karo aku,
Uwonge keren klambi safari biru..
Profesine nak bengi dadi dosen,
Nak awan jare nyambi politikus..

Gayane wae koyo kutu buku,
Wong gelare bar si nganti ono pitu..

Nembe seminggu kenalan karo aku,
Wani ngelamar teko neng wong tuwoku..
Setengah mekso njaluk dipek mantu,
Jare bar pemilu dadi pejabat baru..

reff:
Ngaku doktor kok le omong klera-kleru,
Yen kepepet omong eh gampang nesu..
Janjine sopo gelem milih aku,
Iso bakal dadi orang kaya baru..

Untung ora kesusu nompo dadi mantu,
Jebul konangan wong gelare palsu..
Ngobral janji mung arep nipu,
Demi ambisi tapi tak punya malu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *