Padang Bulan (didi kempot)


Versi: Didi Kempot ft. Nita

LK:
ENDAHING MALEM MINGGU IKI,
LINTANG REMBULAN NABYOR CAHYANE..
TAK SAWANG KOYO, ESEM LAN NGGUYUMU
NALIKO JAMAN SEMONO..

PR:
NENG TLATARAN IKI,
TETEMBANGAN JANJI..
TRESNO KANG SAWIJI,
TUMEKET NENG ATI..

LK:
LIMANG SASI SEPRENING IKI,
TUHU SETYO AKU NGENTENI..
KOYO THETHUKULAN ING MONGSO KETIGO,
NGENTENI TUMETESE UDAN..

PR:
RINO DADI WENGI,
WENGI DADI SEPI..
TURU DATAN NGIMPI,
SEDIH ATI IKI..

LK:
OH MBULAN GEDE TULUNGEN AKU,
GAWAKNO KANGENKU KANGGO SLIRANE..
PR:
OH LINTANG LUKU GAWAKNO MLAYU,
KANGEN ATIKU KEPENGEN KETEMU..

REFF:
LK:
LIMANG SASI SEPRENING IKI,
TUHU SETYO AKU NGENTENI..
KOYO THETHUKULAN ING MONGSO KETIGO,
NGENTENI TUMETESE UDAN..

PR:
RINO DADI WENGI,
WENGI DADI SEPI..
TURU DATAN NGIMPI,
SEDIH ATI IKI..

FT: OH MBULAN GEDE TULUNGEN ATIKU,
PR: GAWAKNO KANGENKU KANGGO SLIRANE..
FT: OH LINTANG LUKU GAWAKNO MLAYU,
PR: KANGEN ATIKU KEPENGEN KETEMU..

LK:
OH MBULAN GEDE TULUNGEN ATIKU,
GAWAKNO KANGENKU KANGGO SLIRANE..
OH LINTANG LUKU GAWAKNO MLAYU,
KANGEN ATIKU KEPENGEN KETEMU..
KANGEN ATIKU KEPENGEN KETEMU..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *