Padang Bulan (didi kempot)


Didi-Kempot_2
Versi: Didi Kempot ft. Nita

Lk :
Endahing malem minggu iki,
Lintang rembulan nabyor cahyane,
Tak sawang koyo, esem lan ngguyumu
Naliko jaman semono..

Pr :
Ning tlah karam iki,tetembangan janji
Tresno kang sawiji, tumeket ning ati..

Lk :
Limang sasi seprening iki,
Tuhu setyo aku ngenteni,
Koyo thethukulan,ing mongso ketigo
Ngenteni tumetese udan..

Pr :
Rino dadi wengi, wengi dadi sepi
Turu datan ngimpi, sedih ati iki..

Lk :
Oh mbulan gede, tulungen aku
Gawakno kangenku kanggo slirane..
Pr :
Oh lintang luku,gawakno mlayu
Kangen atiku, kepengen ketemu..

reff :
Lk :
Limang sasi seprening iki,
Tuhu setyo aku ngenteni,
Koyo thethukulan,ing mongso ketigo
Ngenteni tumetese udan..

Pr :
Rino dadi wengi, wengi dadi sepi
Turu datan ngimpi, sedih ati iki..

Ft : Oh mbulan gede, tulungen atiku
Pr : Gawakno kangenku kanggo slirane..
Ft : Oh lintang luku,gawakno mlayu
Pr : Kangen atiku, kepengen ketemu..

Lk :
Oh mbulan gede, tulungen atiku
Gawakno kangenku kanggo slirane..
Oh lintang luku,gawakno mlayu
Kangen atiku, kepengen ketemu..
Kangen atiku, kepengen ketemu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hcnkulsw]
[ar: Didi Kempot ft. Nita]
[ti: Padang Bulan]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:19]
[00:01.56]Padang Bulan
[00:06.56]Versi : Didi Kempot ft. Nita
[00:08.56]
[00:10.06]>>>
[00:11.06]>>
[00:12.06]>
[00:13.19]Lk : Endahing malem minggu iki,
[00:16.56]Lk : Lintang rembulan nabyor cahyane,
[00:20.89]Lk : Tak sawang koyo, esem lan ngguyumu
[00:25.55]Lk : Naliko jaman semono..
[00:30.96]Pr : Ning tlah karam iki, tetembangan janji
[00:38.96]Pr : Tresno kang sawiji, tumeket ning ati..
[00:46.85]Lk : Limang sasi seprening iki,
[00:51.06]Lk : Tuhu setyo aku ngenteni,
[00:55.26]Lk : Koyo thethukulan, ing mongso ketigo
[00:59.91]Lk : Ngenteni tumetese udan..
[01:05.28]Pr : Rino dadi wengi, wengi dadi sepi
[01:13.24]Pr : Turu datan ngimpi, sedih ati iki..
[01:21.22]Lk : Oh mbulan gede, tulungen aku
[01:29.74]Lk : Gawakno kangenku kanggo slirane..
[01:37.49]Pr : Oh lintang luku, gawakno mlayu
[01:45.98]Pr : Kangen atiku, kepengen ketemu..
[01:52.92]
[01:55.94]==padang bulan, didi kempot f. nita==
[02:25.08]
[02:28.08]>>>
[02:29.08]>>
[02:30.08]>
[02:31.08]Lk : Limang sasi seprening iki,
[02:35.25]Lk : Tuhu setyo aku ngenteni,
[02:39.07]Lk : Koyo thethukulan, ing mongso ketigo
[02:43.62]Lk : Ngenteni tumetese udan..
[02:49.37]Pr : Rino dadi wengi, wengi dadi sepi
[02:57.12]Pr : Turu datan ngimpi, sedih ati iki..
[03:04.91]Ft : Oh mbulan gede, tulungen atiku
[03:13.49]Pr : Gawakno kangenku kanggo slirane..
[03:21.10]Ft : Oh lintang luku, gawakno mlayu
[03:29.64]Pr : Kangen atiku, kepengen ketemu..
[03:37.68]Lk : Oh mbulan gede, tulungen atiku
[03:45.88]Lk : Gawakno kangenku kanggo slirane..
[03:53.76]Lk : Oh lintang luku, gawakno mlayu
[04:01.98]Lk : Kangen atiku, kepengen ketemu..
[04:09.74]Lk : Kangen atiku, kepengen ketemu..
[04:19.13]
———–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s