Alon Alon Asal Kelakon


Versi: Ine Sinthya

Ojo gampang gede rumongso,
Mentang mentang awakmu priyo..
Ora gampang anggonmu tresno,
Yen durung siap, mbok ojo dipekso..

Mulo iku ojo sembrono,
Urip pancen kudu nerimo..
Najan gantengmu koyo arjuno,
Sopo sing gelem, kon nglakoni urip sengsoro..
Ojo gampang gede rumongso..

reff:
Alon alon mas asal kelakon,
Ojo dipekso golek perkoro..
Ora cukup mas jenenge tresno,
Mung kesanding…,gantenge rupo..

Becik ketitik olone ketoro,
Percuma ndelek soko wong liyo..
Ojo nganti mas kebacut tresno,
Yen wis kelakon, arep dipangani opo..

Alon alon asal kelakon, mbok ojo dipekso..
Ojo sok gampang golek perkoro..

Ojo gampang gede rumongso,
Mentang mentang awakmu priyo..
Ora gampang anggonmu tresno,
Yen durung siap, mbok ojo dipekso..

reff:
Alon alon mas asal kelakon,
Ojo dipekso golek perkoro..
Ora cukup mas jenenge tresno,
Mung kesanding…,gantenge rupo..

Becik ketitik olone ketoro,
Percuma ndelek soko wong liyo..
Ojo nganti mas kebacut tresno,
Yen wis kelakon, arep dipangani opo..

Alon alon asal kelakon, mbok ojo dipekso..
Ojo sok gampang golek perkoro..

Mulo iku ojo sembrono,
Urip pancen kudu nerimo..
Najan gantengmu koyo arjuno,
Sopo sing gelem, kon nglakoni urip sengsoro..
Ojo gampang gede rumongso..