Nelongsone Atiku


Versi: Ine Sinthya

Ne..longso.., ati..ku nelongso..
Nelongso ati..ku..,rasane kok loro loro….

Yen tak pikir-pikir,
Tekan kapan, aku kudu koyo ngene
Sabendino kedangkra’an dewe,
Golek pangan kudu merono merene..

Yen tak pikir pikir,
Percuma wae, aku disanding kowe
Urip mung sak penak’e dewe,
Ora gelem mikir tanggung jawabe..

reff:
Nelongso atiku nelongso, cukup semene
Ra kuat awakku iki, yen ngene carane
Seprono seprene mung meneng wae,
Nelongso atiku sing dadi bojone..

Wis pirang taun lawase, aku ngenteni
Tekan seprene nyatane, ora ono bukti
Janji mung gawe mangkel ning ati,
Jo disalahke yen aku sing nglungani..

Yen tak pikir pikir,
Percuma wae, aku disanding kowe
Urip mung sak penak’e dewe,
Ora gelem mikir tanggung jawabe..

reff:
Nelongso atiku nelongso, cukup semene
Ra kuat awakku iki, yen ngene carane
Seprono seprene mung meneng wae,
Nelongso atiku sing dadi bojone..

Wis pirang taun lawase, aku ngenteni
Tekan seprene nyatane, ora ono bukti
Janji mung gawe mangkel ning ati,
Jo disalahke yen aku sing nglungani..
Janji mung gawe mangkel ning ati,
Jo disalahke yen aku sing nglungani..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *