Cahyo Katresnan


Versi: Perry Van Pengging

Wengi kang sepi mbulan lan lintang
Tak sawang gawe tentreming ati..

Koyo naliko, sliramu kondo yen tresno
Tresno ra bakal cidro..

Cahyo katresnan kang madhangi atiku,
Koyo mbulan, kang madhangi tamanku..

Ibo senengku, yen wengi iki
Mbulan lintang, tansah nglipur atiku..

reff:
Cahyo katresnan kang madhangi atiku,
Koyo mbulan, kang madhangi tamanku

Ibo senengku, yen wengi iki
Mbulan lintang, tansah nglipur atiku..

Tansah nglipur atiku..
Tansah nglipur atiku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *