Bonteng Pindangan


Versi: Susy Arzetty

Apa kakang ora sayang,
Apa kakang ora melang..
Ninggalaken si badan,
Glantang gluntung dewekan..

Semene senok ayune,
Semene senok gemblenge..
Ibarat buah-buahan,
Kaya bonteng pindangan..

reff:
Masa selawase,
Arep demenan bae..
Kakang kapan ngawine,
Ana sing demen kula
Sampean panas bara..

Wis aja cemburu,
Aja ilok nafsu
Aja panas pikiran..
Lamon kakang cuma,
Arep kanggo dolanan..

Ganteng rawat ana gantenge,
Lamon kakang larang regane,
Sun ora kuat nukune..

Semene senok ayune,
Semene senok gemblenge..
Ibarat buah-buahan,
Kaya bonteng pindangan..

reff:
Masa selawase,
Arep demenan bae..
Kakang kapan ngawine,
Ana sing demen kula
Sampean panas bara..

Wis aja cemburu,
Aja ilok nafsu
Aja panas pikiran..
Lamon kakang cuma,
Arep kanggo dolanan..

Ganteng rawat ana gantenge,
Lamon kakang larang regane,
Sun ora kuat nukune..

Apa kakang ora sayang,
Apa kakang ora melang..
Ninggalaken si badan,
Glantang gluntung dewekan..

Semene senok ayune,
Semene senok gemblenge..
Ibarat buah-buahan,
Kaya bonteng pindangan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *