Sewindu

“SEWINDU Aji”

Najan wis sewindu, aku ora ketemu
Roso kangenku, tansah nyikso awakku iki..

Opo ora ngerti tresnaku kang suci,
Ing nalikane ngumbar cinta lan ngumbar janji,
Najan wis sewindu..

reff:
Atiku nelongso kelingan jaman semono,
Kowe ninggal aku, jalaran soko wong tuwo..

Nangis ati iki, roso kepengen mati
Tresnaku kang suci, ora biso dadi siji
Awan wengi aku tansah ngenteni,
Sliramu wong ayu, pujaan atiku..

Najan wis sewindu, aku ora ketemu
Roso kangenku, tansah nyikso awakku iki..
Najan wis sewindu..

reff:
Atiku nelongso kelingan jaman semono,
Kowe ninggal aku, jalaran soko wong tuwo..

Nangis ati iki, roso kepengen mati
Tresnaku kang suci, ora biso dadi siji
Awan wengi aku tansah ngenteni,
Sliramu wong ayu, pujaan atiku..

Najan wis sewindu, aku ora ketemu
Roso kangenku, tansah nyikso awakku iki..

Opo ora ngerti tresnaku kang suci,
Ing nalikane ngumbar cinta lan ngumbar janji,
Najan wis sewindu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *