Wis Wancine

Versi: Ervinna

Wiwitane, pandeng-pandengan
Kepethuk an ning prapatan
Mesam-mesem, sajak’e ningsem
Aku dewe, saiki ora tentrem..

Wis wancine aku kondo opo sak benere,
Wis wancine aku ora urip ijen wae,
Wis wancine aku biso urip tentrem ayem,
Wis wancine aku duwe konco urip langgeng..

reff:
Pungkasane ngajak kenalan,
Dek’e kondo seneng tenan,
Aku meneng sakjane seneng,
Ning rasane abot leh arep kondo..

Wis wancine aku kondo opo sak benere,
Wis wancine aku ora urip ijen wae,
Wis wancine aku biso urip tentrem ayem,
Wis wancine aku duwe konco urip langgeng..

Wis wancine aku kondo opo sak benere,
Wis wancine aku ora urip ijen wae,
Wis wancine aku biso urip tentrem ayem,
Wis wancine aku duwe konco urip langgeng..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *