Wong Sabar

Lirik lagu sanguturuke-2100 Wong Sabar
Versi: Ervinna

WONG SABAR, AKEH BERKAHE
WONG SABAR, MENANG PUNGKASANE..
TUMINDHAK DIPIKIR, BEBOYO SEMINGKIR
ELINGO, KANGGO PELING URIPMU..

SESRAWUNG, KUDU WICAKSONO
SESRAWUNG, ELING TRAP SUSILO..
WONG SABAR, ORA MESTI KALAH
PROKONCO, DO NGRUMANGSANONO..

REFF:
TUMINDHAK DIPIKIR, BEBOYO SEMINGKIR
ELINGO, KANGGO PELING URIPMU..

SESRAWUNG, KUDU WICAKSONO
SESRAWUNG, ELING TRAP SUSILO..
WONG SABAR, ORA MESTI KALAH
PROKONCO, DO NGRUMANGSANONO..
PROKONCO, DO NGRUMANGSANONO..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *