Kece Lho

Lirik Lagu Sanguturu ke-2100 Kece Lho
Versi: Andi Zhate

PANCENE AKU BAGUS, PANCENE AKU KECE
AKEH KENYO AYU, NGGANDRUNG KARO AWAKKU
TRESNOKU SIJI WAE,ORA BAKAL TAK PARUH
SLIRAMU UGO MENGKONO,NGIMBANGI KATRESNANKU..

NANGING JAMAN SAIKI,KABEH PERLU RAGAT
TANPO DUIT NING KANTONG, DURUNG MESTI TRESNO ONO
JANJINE MALEM MINGGU NONTON TRUS NING RESTORAN,
BUDHAL NUMPAK TAKSI, MULIH NUMPAK TAKSI UGO..

MUMET MUMET MUMET SIRAHKU,
CEKA’ CEKA’ CEKA’ DUITKU,
MALEM MINGGU ORA TAK APELI,
EH MBOK KIRO AKU NING KENYO LIYO..

reff:
NANGING JAMAN SAIKI,KABEH PERLU RAGAT
TANPO DUIT NING KANTONG, DURUNG MESTI TRESNO ONO
JANJINE MALEM MINGGU NONTON TRUS NING RESTORAN,
BUDHAL NUMPAK TAKSI, MULIH NUMPAK TAKSI UGO..

MUMET MUMET MUMET SIRAHKU,
CEKA’ CEKA’ CEKA’ DUITKU,
MALEM MINGGU ORA TAK APELI,
EH MBOK KIRO AKU NING KENYO LIYO..

NANGING JAMAN SAIKI,KABEH PERLU RAGAT
TANPO DUIT NING KANTONG, DURUNG MESTI TRESNO ONO
JANJINE MALEM MINGGU NONTON TRUS NING RESTORAN,
BUDHAL NUMPAK TAKSI, MULIH NUMPAK TAKSI UGO..

PANCENE AKU BAGUS, PANCENE AKU NGGANTENG REK
AKEH KENYO AYU, NGGANDRUNG KARO AWAKKU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *