Kece Lho


Versi: Andi Zhate

Pancene aku bagus pancene aku kece,
Akeh kenyo ayu nggandrung karo awakku..
Tresnaku siji wae ora bakal tak paruh,
Sliramu ugo mengkono ngimbangi katresnanku..

Nanging jaman saiki kabeh perlu ragat,
Tanpo duit neng kantong durung mesti tresno ono..
Janjine malem minggu nonton trus neng restoran,
Budhal numpak taksi mulih numpak taksi ugo..

Mumet mumet mumet sirahku,
Cekak cekak cekak duitku..
Malem minggu ora tak apeli,
Eh mbok kiro aku neng kenyo liyo..

reff:
Nanging jaman saiki kabeh perlu ragat,
Tanpo duit neng kantong durung mesti tresno ono..
Janjine malem minggu nonton trus neng restoran,
Budhal numpak taksi mulih numpak taksi ugo..

Mumet mumet mumet sirahku,
Cekak cekak cekak duitku..
Malem minggu ora tak apeli,
Eh mbok kiro aku neng kenyo liyo..

Nanging jaman saiki kabeh perlu ragat,
Tanpo duit neng kantong durung mesti tresno ono..
Janjine malem minggu nonton trus neng restoran,
Budhal numpak taksi mulih numpak taksi ugo..

Pancene aku bagus pancene aku ngganteng rek,
Akeh kenyo ayu nggandrung karo awakku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *