Njobo Njero

Versi: Sonny Josz ft. Sisca Dewi

Lk: Kulo nuwun.., kulo nuwun
Pr: Niku sinten.., sinten niku

Lk:
Adoh adoh aku teko marani kowe,
Nggowo pari nggowo jagung nggowo kedele..
Ora liyo dik, siji tujuane
Niat ingsun, nglamar kowe..

Pr:
Aduh kangmas senenge roso atiku,
Adoh adoh teko rene nglamar aku..
Aku gelem mas, dadi bojomu
Nanging aku, ojo dimadu..

reff:
Lk:
Mengko..bulan telu,
Tanggal siji bakalan diresmi’ake..
Pr:
Rasa..bar atiku,
Kepingin cepet ono ning sandhingmu..

Lk:
Jiwo..lan rogoku
Lahir batin njobo njero kanggo kowe..
Pr:
Kangmas..jangan ragu,
Sumpah mati tresnoku hanya untukmu..

Lk:
Adoh adoh aku teko marani kowe,
Nggowo pari nggowo jagung nggowo kedele..
Ora liyo dik, siji tujuane
Niat ingsun, nglamar kowe..

Pr:
Aduh kangmas senenge roso atiku,
Adoh adoh teko rene nglamar aku..
Aku gelem mas, dadi bojomu
Nanging aku, ojo dimadu..

reff:
Lk:
Mengko..bulan telu,
Tanggal siji bakalan diresmi’ake..
Pr:
Rasa..bar atiku,
Kepingin cepet ono ning sandhingmu..

Lk:
Jiwo..lan rogoku
Lahir batin njobo njero kanggo kowe..
Pr:
Kangmas..jangan ragu,
Sumpah mati tresnoku hanya untukmu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *