Sewu Loro (dian ratih)


Versi: Dian Ratih

Wis cukup sak mene baen,
Isun ojo riko larani..
Wis cukup sak mene baen,
Isun ojo riko apusi..

Loro tatu hang isun roso,
Mergo tingkah polahe riko,
Opo riko wis sing rumongso,
Kadung nggawe ati loro..

reff:
Lorone…,(lorone)
Loro sewu loro…o..o..
Mergane..,(mergane)
Demenan ngeliyo..o..o..
Omonge..,(omonge)
Jare welas suci..
Nyatane..,(nyatane)
Welase dibagi..

Timbang isun, keloro-loro
Goro-goro mikirno riko,
Bangur terus terang ngomongo,
Pilih isun tah kono..

Wis cukup sak mene baen,
Isun ojo riko larani..
Wis cukup sak mene baen,
Isun ojo riko apusi..

reff:
Lorone…,(lorone)
Loro sewu loro…o..o..
Mergane..,(mergane)
Demenan ngeliyo..o..o..
Omonge..,(omonge)
Jare welas suci..
Nyatane..,(nyatane)
Welase dibagi..

Timbang isun, keloro-loro
Goro-goro mikirno riko,
Bangur terus terang ngomongo,
Pilih isun tah kono..
Pilih isun tah kono..
Pilih isun tah kono..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *