Aku Tresno (djo)

Versi: Djo

(Aku tresno, aku tresno)
(Aku tresno, aku tresno)
Kowe gelem melok aku,
Tak turuti opo karepmu,
Tresno kowe bocah ayu,
Opo janjimu..

Yen awan kowe tak sawang,
Yen wengi kowe tak impi,
Opo gelem melok aku,
Dadi jodohku..

(Aku tresno, aku tresno)
(Aku tresno, aku tresno)
Wis pancen bungah atiku,
Biso gegandhengan sliramu,
Wis suwe tak tut-ake,
Opo ra ngerti..

Sambi rono sambi rene,
Wis watese iki wancine,
Kucapake katresnanku,
Marang sliramu..

(Aku tresno, aku tresno)
(Aku tresno, aku tresno)

reff :
(Aku tresno, aku tresno)
(Aku tresno, aku tresno)
Rungokno iki laguku,
Lagu kangen kabeh sedulurku,
Suriname negoro londo,
Neng endi wae..

Jo lali marang awakku,
Ojo lali marang koncomu,
Wis suwe ra kepethuk,
Pethuk sliramu..

(Aku tresno, aku tresno)
(Aku tresno, aku tresno)
(Aku tresno, aku tresno)
(Aku tresno, aku tresno)
(Aku tresno, aku tresno)
(Aku tresno, aku tresno)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *