Edan Cangkem

Versi: Dede S.

Srengenge surup sarepe,
Kepudang kuning wulune
Sun pegel ngarep ngarepe,
Tek adang kapan balike
Kadung janji tek enteni..

Edan cangkem wong lagi demen,
Ketap ketip mata bli merem,
Pikiran ngayal ngelantur,
Inget kakang sing gede duwur,
Inget kakang.., gede duwur
Inget bae, sing gede duwur..

reff:
Tek anti anti, kula tekad pati
Kakang lunga, musnah ilang tanpa krana..

Kula kedanan, demene kleletan
Edan cangkem, kaya wong sing kesurupan..
Duh kangmas kula melu,
Niburi sampe ning ndi…,yee..ye eee..

Edan cangkem wong lagi demen,
Ketap ketip mata bli merem,
Pikiran ngayal ngelantur,
Inget kakang sing gede duwur,
Inget kakang.., gede duwur
Inget bae, sing gede duwur..

reff:
Tek anti anti, kula tekad pati
Kakang lunga.., musnah ilang tanpa krana..

Kula kedanan, demene kleletan
Edan cangkem.., kaya wong sing kesurupan..
Duh kangmas kula melu..,
Niburi sampe ning ndi…,yee..ye eee..

Edan cangkem wong lagi demen,
Ketap ketip mata bli merem,
Pikiran ngayal ngelantur,
Inget kakang sing gede duwur,
Inget kakang.., gede duwur
Inget bae, sing gede duwur..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *