Cicire Lintang


Kiki Anggun
Versi: Kiki Anggun

ADOH RING MOTO,
PAREK RING ATI..
NELONGSO SING KEROSO,
NGEMBONG ELUH MBREBES MILI..

BINGUNG, ATI BINGUNG
GELIBEGAN SING KARUAN..
NGANTENI, CICIRE LINTANG
NONG DUWURAN EMAN..
SUN TUNGGONI, SUN CAWISI
KEMULE ATI..

reff :
KESEMSEME ATI IKI GUSTI,
SING BISO SUN ILANGI..
AREP TURU SING BISO MEREM,
MOTO MUNG KATON KATONEN..

PIKIRAN SING BISO TENTREM EMAN,
ISUN MUNG BISO NYAWANG..
NGOMONG DEWEK KOYO WONG EDAN,
MUNG MIKIRI ANGENAN..

BINGUNG, ATI BINGUNG
GELIBEGAN SING KARUAN..
NGANTENI, CICIRE LINTANG
NONG DUWURAN EMAN..
SUN TUNGGONI, SUN CAWISI
KEMULE ATI..

reff :
KESEMSEME ATI IKI GUSTI,
SING BISO SUN ILANGI..
AREP TURU SING BISO MEREM,
MOTO MUNG KATON KATONEN..

PIKIRAN SING BISO TENTREM EMAN,
ISUN MUNG BISO NYAWANG..
NGOMONG DEWEK KOYO WONG EDAN,
MUNG MIKIRI ANGENAN..
MUNG MIKIRI ANGENAN..
—————
[ver: lyrics]
[id: aswasbsw]
[ar: Kiki Anggun]
[ti: Cicire Lintang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:58]
[00:01.09]Cicire Lintang
[00:37.09]Versi : Kiki Anggun
[00:40.09][01:20.19][02:21.50][02:51.51][03:37.17][04:24.14][05:24.57][05:55.46][06:39.07][07:35.52]
[00:43.09][02:54.51][05:58.46]>>>
[00:44.09][02:55.51][05:59.46]>>
[00:45.09][02:56.51][06:00.46]>
[00:46.09]ADOH RING MOTO,
[00:54.41]PAREK RING ATI..
[01:02.91]NELONGSO SING KEROSO,
[01:11.79]NGEMBONG ELUH MBREBES MILI..
[01:29.74][04:32.86]BINGUNG, ATI BINGUNG
[01:38.17][04:41.61]GELIBEGAN SING KARUAN..
[01:47.02][04:49.79]NGANTENI, CICIRE LINTANG
[01:55.59][04:58.49]NONG DUWURAN EMAN..
[02:04.07][05:06.41]SUN TUNGGONI, SUN CAWISI
[02:15.48][05:17.88]KEMULE ATI..
[02:24.51]==kiki anggun, cicire lintang==
[05:27.46]==cicire lintang, kiki anggun==
[02:57.51][06:01.46]KESEMSEME ATI IKI GUSTI,
[03:08.89][06:12.26]SING BISO SUN ILANGI..
[03:19.88][06:22.93]AREP TURU SING BISO MEREM,
[03:27.50][06:30.74]MOTO MUNG KATON KATONEN..
[03:46.07][06:48.17]PIKIRAN SING BISO TENTREM EMAN,
[03:57.72][07:00.18]ISUN MUNG BISO NYAWANG..
[04:08.45][07:10.73]NGOMONG DEWEK KOYO WONG EDAN,
[04:16.96][07:19.70][07:28.66]MUNG MIKIRI ANGENAN..
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s