Cicire Lintang

Versi: Kiki Anggun

ADOH RING MOTO,
PAREK RING ATI..
NELONGSO SING KEROSO,
NGEMBONG ELUH MBREBES MILI..

BINGUNG, ATI BINGUNG
GELIBEGAN SING KARUAN..
NGANTENI, CICIRE LINTANG
NONG DUWURAN EMAN..
SUN TUNGGONI, SUN CAWISI
KEMULE ATI..

reff:
KESEMSEME ATI IKI GUSTI,
SING BISO SUN ILANGI..
AREP TURU SING BISO MEREM,
MOTO MUNG KATON KATONEN..

PIKIRAN SING BISO TENTREM EMAN,
ISUN MUNG BISO NYAWANG..
NGOMONG DEWEK KOYO WONG EDAN,
MUNG MIKIRI ANGENAN..

BINGUNG, ATI BINGUNG
GELIBEGAN SING KARUAN..
NGANTENI, CICIRE LINTANG
NONG DUWURAN EMAN..
SUN TUNGGONI, SUN CAWISI
KEMULE ATI..

reff:
KESEMSEME ATI IKI GUSTI,
SING BISO SUN ILANGI..
AREP TURU SING BISO MEREM,
MOTO MUNG KATON KATONEN..

PIKIRAN SING BISO TENTREM EMAN,
ISUN MUNG BISO NYAWANG..
NGOMONG DEWEK KOYO WONG EDAN,
MUNG MIKIRI ANGENAN..
MUNG MIKIRI ANGENAN..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *