Pujane Ati (kiki anggun)



Versi: Kiki Anggun

Nangise ati ora biso ilang,
Mergo sliramu mentalane ninggal,
Aku dewean ono neng kene,
Mung dikancani sepi..

Jaman saiki ono neng ngendi,
Tulungi ati anggonku nggoleti,
Dawane dalan wis tak liwati,
Jembare dunyo wis tak ubengi..

Mung sliramu, sing tak anti anti
Sliramu sing, ono njroneng ati
Kiro kiro, kapan nggonmu bali
Ati iki, wis ra sabar nganteni..

Mergo tresnoku marang sliramu,
Sing dadi pujane ati..
Mergo tresnoku marang sliramu,
Sing dadi pujane ati..

reff:
Nangise ati ora biso ilang,
Mergo sliramu mentalane ninggal,
Aku dewean ono neng kene,
Mung dikancani sepi..

Sliramu saiki ono neng ngendi,
Tulungi ati anggonku nggoleti,
Dawane dalan wis tak liwati,
Jembare dunyo wis tak ubengi..

Mung sliramu, sing tak anti anti
Sliramu sing, ono njroneng ati
Kiro kiro, kapan nggonmu bali
Ati iki, wis ra sabar nganteni..

Mergo tresnoku marang sliramu,
Sing dadi pujane ati..
Mergo tresnoku marang sliramu,
Sing dadi pujane ati..

Mergo tresnoku marang sliramu,
Sing dadi pujane ati..
Mergo tresnoku marang sliramu,
Sing dadi pujane ati..

reff:
Mung sliramu, sing tak anti anti
Sliramu sing, ono njroneng ati
Kiro kiro, kapan nggonmu bali
Ati iki, wis ra sabar nganteni..

Mergo tresnoku marang sliramu,
Sing dadi pujane ati..
Mergo tresnoku marang sliramu,
Sing dadi pujane ati..

Mergo tresnoku marang sliramu,
Sing dadi pujane ati..
Mergo tresnoku marang sliramu,
Sing dadi pujane ati..
——————-
[ver: lyrics]
[ar: Kiki Anggun]
[ti: Pujane Ati]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:55]
[id: uscusosw]
[00:01.68]Pujane Ati
[00:25.68]by: Kiki Anggun
[00:28.68]
[00:31.68]>>>
[00:32.68]>>
[00:33.68]>
[00:34.68]Nangise ati ora biso ilang,
[00:38.91]Mergo sliramu mentalane ninggal,
[00:43.83]Aku dewean ono neng kene,
[00:48.57]Mung dikancani sepi..
[00:55.64]Jane saiki ono neng ngendi,
[01:00.50]Dununge ati anggonku nggoleki,
[01:05.60]Dawane dalan wis tak liwati,
[01:10.18]Jembare dunyo wis tak ubengi..
[01:15.85]Mung sliramu, sing tak anti anti
[01:24.04]Sliramu sing, ono njroneng ati
[01:33.59]Kiro kiro, kapan nggonmu bali
[01:43.21]Ati iki, wis ra sabar nganteni..
[01:52.11]Mergo tresno ku marang sliramu,
[02:01.68]Sing dadi pujane ati..
[02:11.69]Mergo tresno ku marang sliramu,
[02:20.20]Sing dadi pujane ati..
[02:30.36]
[02:33.63]==kiki anggun, pujane ati==
[02:45.60]
[02:48.60]>>>
[02:49.60]>>
[02:50.60]>
[02:51.60]Nangise ati ora biso ilang,
[02:57.34]Mergo sliramu mentalane ninggal,
[03:02.82]Aku dewean ono neng kene,
[03:07.36]Mung dikancani sepi..
[03:13.65]Sliramu saiki ono neng ngendi,
[03:19.28]Dununge ati anggonku nggoleki,
[03:23.91]Dawane dalan wis tak liwati,
[03:28.36]Jembare dunyo wis tak ubengi..
[03:34.63]Mung sliramu, sing tak anti anti
[03:43.07]Sliramu sing, ono njroneng ati
[03:52.91]Kiro kiro, kapan nggonmu bali
[04:02.50]Ati iki, wis ra sabar nganteni..
[04:11.76]Mergo tresno ku marang sliramu,
[04:19.60]Sing dadi pujane ati..
[04:30.42]Mergo tresno ku marang sliramu,
[04:38.87]Sing dadi pujane ati..
[04:49.59]
[04:52.45]==pujane ati, kiki anggun==
[05:04.21]
[05:07.21]>>>
[05:08.21]>>
[05:09.21]>
[05:10.21]Mung sliramu, sing tak anti anti
[05:20.08]Sliramu sing, ono njroneng ati
[05:28.90]Kiro kiro, kapan nggonmu bali
[05:39.26]Ati iki, wis ra sabar nganteni..
[05:47.86]Mergo tresno ku marang sliramu,
[05:57.18]Sing dadi pujane ati..
[06:06.91]Mergo tresno ku marang sliramu,
[06:16.04]Sing dadi pujane ati..
[06:25.35]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s