Banjir Welas

Versi: Reny Farida

Sing nyongko awak isun iki, banjir welas
Moro moro akeh yo wong hang melasi,
Hang kulon yo semayanan, hang wetan nganten ngenteni
Hang kulon yo semayanan, hang wetan nganten ngenteni

Kegowo teko nong sumbere roso,
Roso ati iki sing biso mbedakno,
kari yo kari podo abote,
Umpomo ditimbang nono batone..
Awak kari bingung, kelendi mikire
Enake kelendi eman.., dienak-enakno..

reff:
Sing nyongko awak isun iki, banjir welas
Moro moro akeh yo wong hang melasi,
Hang kulon yo semayanan, hang wetan nganten ngenteni
Hang kulon yo semayanan, hang wetan nganten ngenteni

Kegowo teko nong sumbere roso,
Roso ati iki sing biso mbedakno,
kari yo kari podo abote,
Umpomo ditimbang nono batone..
Awak kari bingung, kelendi mikire
Enake kelendi eman.., dienak-enakno..
Awak kari bingung, kelendi mikire
Enake kelendi eman.., dienak-enakno..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *