Sumpahmu Mbiyen

Versi: Nining Ashar

Kok koyo mengkene, pupusing tresnamu
Tekele mlarani ing atiku..
Kowe ninggal aku, urip sengsoro..

Endi sumpahmu mbiyen, mati urip wong loro
Saiki mung pait sing tak roso,
Sakwise kok roso legi tresnaku..

reff:
Pancen aku nggegelani, ning opo kok tresnani
Awakmu sak tulusing atiku..

Mbiyen aku ra ngarepke, tak kiro ngarepke
Tak tompo awak isun lan bondo..
Mung siji tak jaluk, tulusing tresnamu..

Kok koyo mengkene, pupusing tresnamu
Tekele mlarani ing atiku..
Kowe ninggal aku, urip sengsoro..

Endi sumpahmu mbiyen, mati urip wong loro
Saiki mung pait sing tak roso,
Sakwise kok roso legi tresnaku..

reff:
Pancen aku nggegelani, ning opo kok tresnani
Awakmu sak tulusing atiku..

Mbiyen aku ra ngarepke, tak kiro ngarepke
Tak tompo awak isun lan bondo..
Mung siji tak jaluk, tulusing tresnamu..

Endi sumpahmu mbiyen, mati urip wong loro
Saiki mung pait sing tak roso,
Sakwise kok roso legi tresnaku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *