Botok Teri

Versi: Ghina Fauzy

Laki pinter kodek, bener jare dewek
Aja ngaku suci, kula dibohongi
Wis ana bukti, kakang slingkuh ning rabi..

Ora jare jare, tangga weruh kabeh
Wingi nginep ning sapa, wis aja pura-pura
Kebek sindikane, kula wis entok sabare..

reff:
Botok botok teri, digoreng campur kacang
Ditambah bawang..

Yen berat ning demenan, kula kang pagatan
Kula bli nemen-nemen..
Demen demen sepira, emong ati lara
Kula rela.., dadi rangda..

Ora jare jare, tangga weruh kabeh
Wingi nginep ning sapa, wis aja pura-pura
Kebek sindikane, kula wis entok sabare..

reff:
Botok botok teri, digoreng campur kacang
Ditambah bawang..

Yen berat ning demenan, kula kang pagatan
Kula bli nemen-nemen..
Demen demen sepira, emong ati lara
Kula rela.., dadi rangda..

Laki pinter kodek, bener jare dewek
Aja ngaku suci, kula dibohongi
Wis ana bukti, kakang slingkuh ning rabi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *