Taman Jurug (dian kusuma)


Dian-Kusuma
Versi: Dian Kusuma

NENG KUTHO SOLO, MUDO LAN MUDI
NENG TAMAN JURUG NENG PINGGIR BENGAWAN SOLO..
MUDO LAN MUDI, AWAN LAN WENGI
DO SUKO-SUKO, NANGING OJO NGIKAT JANJI..

CAHYANING MBULAN NRAJANG PUCUK ING CEMORO,
ANGIN KANG TEKO SAJAK NGGOWO GENDING TRESNO..
BANYU BENGAWAN SINOROT CAHYANING MBULAN,
LIR SEWU DIAN, ALERAP NGGUGAH KENANGAN..

NGERSAKKE NOPO MAS, MUNG SARWO ONO
ING TAMAN JURUG, TAMAN ENDAH KUTHO SOLO..
PAPAN KREASI, MUDO LAN MUDI
SING TUWO-TUWO, WELINGE OJO NGANTI LALI..

reff :
MUDO LAN MUDI, AWAN LAN WENGI
DO SUKO-SUKO, NANGING OJO NGIKAT JANJI..

CAHYANING MBULAN NRAJANG PUCUK ING CEMORO,
ANGIN KANG TEKO SAJAK NGGOWO GENDING TRESNO..
BANYU BENGAWAN SINOROT CAHYANING MBULAN,
LIR SEWU DIAN, ALERAP NGGUGAH KENANGAN..

NGERSAKKE NOPO MAS, MUNG SARWO ONO
ING TAMAN JURUG, TAMAN ENDAH KUTHO SOLO..
PAPAN KREASI, MUDO LAN MUDI
SING TUWO-TUWO, WELINGE OJO NGANTI LALI..
——————–
[ver: lyrics]
[ar: Dian Kusuma]
[ti: Taman Jurug]
[al: Bosas Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[id: wvokclcs]
[00:00.05]TAMAN JURUG
[00:00.05]by: Dian Kusuma
[00:39.05]
[00:42.05]>>>
[00:43.05]>>
[00:44.05]>
[00:45.05]NENG KUTHO SOLO,
[00:48.57]MUDO LAN MUDI..
[00:53.67]NENG TAMAN JURUG
[00:56.29]NENG PINGGIR BENGAWAN SOLO..
[01:01.59]MUDO LAN MUDI,
[01:05.50]AWAN LAN WENGI..
[01:09.92]DO SUKO-SUKO,
[01:12.78]NANGING OJO NGIKAT JANJI..
[01:18.06]
[01:24.37]CAHYANING MBULAN
[01:27.69]NRAJANG PUCUK ING CEMORO..
[01:32.05]ANGIN KANG TEKO,
[01:35.58]SAJAK NGGOWO GENDING TRESNO..
[01:40.44]BANYU BENGAWAN
[01:43.91]SINOROT CAHYANING MBULAN..
[01:48.68]LIR SEWU DIAN,
[01:52.12]ALERAP NGGUGAH KENANGAN..
[01:56.58]NGERSAKKE NOPO MAS,
[02:00.83]MUNG SARWO ONO..
[02:05.00]ING TAMAN JURUG,
[02:08.27]TAMAN ENDAH KUTHO SOLO..
[02:12.45]PAPAN KREASI,
[02:17.29]MUDO LAN MUDI..
[02:20.96]SING TUWO-TUWO,
[02:24.38]WELINGE OJO NGANTI LALI..
[02:29.00]
[02:32.89]=dian kusuma, taman jurug=
[02:46.27]
[02:49.27]>>>
[02:50.27]>>
[02:51.27]>
[02:52.27]MUDO LAN MUDI,
[02:55.85]AWAN LAN WENGI..
[03:00.08]DO SUKO-SUKO,
[03:03.07]NANGING OJO NGIKAT JANJI..
[03:07.82]
[03:14.26]CAHYANING MBULAN
[03:18.13]NRAJANG PUCUK ING CEMORO..
[03:22.16]ANGIN KANG TEKO
[03:25.77]SAJAK NGGOWO GENDING TRESNO..
[03:30.62]BANYU BENGAWAN
[03:33.99]SINOROT CAHYANING MBULAN..
[03:38.94]LIR SEWU DIAN,
[03:42.03]ALERAP NGGUGAH KENANGAN..
[03:47.52]NGERSAKKE NOPO MAS,
[03:50.92]MUNG SARWO ONO..
[03:54.97]ING TAMAN JURUG,
[03:58.51]TAMAN ENDAH KUTHO SOLO..
[04:02.62]PAPAN KREASI,
[04:07.41]MUDO LAN MUDI..
[04:11.05]SING TUWO-TUWO,
[04:14.74]WELINGE OJO NGANTI LALI..
[04:19.65]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s