Semenit Wae


Ciptaan : ??
Vokal : Slamet Riyadi
Produksi : @2013, SRP

Pengen rasane, aku kudu ketemu
Prawan ayu, sing ono ing atiku
Kangen iki, nganti kegowo ngimpi
Rino wengi, dadi nggrantesing ati..

Tresnaku iki, tulus kanggo sliramu
Opo ra ngerti, opo pancen wis lali
Karo awakku iki, sing setyo ngenteni
Tekamu kuwi..

Semenit wae yo mung semenit wae,
Kepengen ketemu aku pengen ketemu,
Kanggo tombo kangen, atiku iki
Marang sliramu..

Semenit wae yo mung semenit wae,
Ben podo legane yo ben podo legane,
Tresnaku mung siji,
Kanggo sliramu, saklawase..

reff :
Tresnaku iki, tulus kanggo sliramu
Opo ra ngerti, opo pancen wis lali
Karo awakku iki, sing setyo ngenteni
Tekamu kuwi..

Semenit wae yo mung semenit wae,
Kepengen ketemu aku pengen ketemu,
Kanggo tombo kangen, atiku iki
Marang sliramu..

Semenit wae yo mung semenit wae,
Ben podo legane yo ben podo legane,
Tresnaku mung siji,
Kanggo sliramu, saklawase..
Tresnaku mung siji,
Kanggo sliramu, saklawase..

———————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: nlowwosz]
[ar: slamet riyadi]
[ti: semenit wae]
[al: pop jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 4:21]
[00:01.42]Semenit Wae
[00:06.42]Versi: Slamet Riyadi
[00:08.42][02:07.12][02:34.13][04:17.96]
[00:10.42][02:37.13]>>>
[00:11.42][02:38.13]>>
[00:12.42][02:39.13]>
[00:13.42]Pengen rasane, aku kudu ketemu
[00:20.30]Prawan ayu, sing ono ing atiku
[00:27.04]Kangen iki, nganti kegowo ngimpi
[00:33.74]Rino wengi, dadi nggrantesing ati..
[00:44.89][02:40.13]Tresnaku iki, tulus kanggo sliramu
[00:50.88][02:47.21]Opo ra ngerti, opo pancen wis lali
[00:58.69][02:54.59]Karo awakku iki, sing setyo ngenteni
[01:06.74][03:02.88]Tekamu kuwi..
[01:13.10][01:41.24][03:09.49][03:37.48]Semenit wae yo mung semenit wae,
[01:20.74][03:16.76]Kepengen ketemu aku pengen ketemu,
[01:27.43][03:23.73]Kanggo tombo kangen, atiku iki
[01:34.85][03:30.52]Marang sliramu..
[01:47.85][03:43.90]Ben podo legane yo ben podo legane,
[01:54.87][03:50.96][04:03.37]Tresnaku mung siji,
[01:58.27][03:54.48][04:08.33]Kanggo sliramu, saklawase..
[02:11.45]==slamet riyadi, semenit wae==
———————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=pdIGkAeM1So

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s