Kalung Emas (dian kusuma)


Dian-Kusuma_7
Versi: Dian Kusuma

Kalung emas, sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru,
Luntur koyo tresnamu,
Luntur koyo atimu,
Saiki kowe lali, karo aku..

Kalung emas, kuwi mbiyen tak tuku
Tak pasrahke, mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku,
Yo mung kanggo sliramu,
Ra nyono, kowe lali karo aku..

reff :
Loro atiku, atiku keloro loro
Rasane nganti tembus ning dhodho..

Nangisku iki, mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki,
Opo dosaku iki..

reff :
Kalung emas, kuwi mbiyen tak tuku
Tak pasrahke, mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku,
Yo mung kanggo sliramu,
Ra nyono, kowe lali karo aku..

Loro atiku, atiku keloro loro
Rasane nganti tembus ning dhodho..

Nangisku iki, mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki,
Opo dosaku iki..
—————–
[ver: lyrics]
[id: qwwhwosz]
[ar: dian fk]
[ti: kalung emas]
[al: bosas jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 4:58]
[00:01.01]Kalung Emas
[00:24.01]Versi : Dian FK
[00:27.01]
[00:30.01]>>>
[00:31.01]>>
[00:32.01]>
[00:33.01]Kalung emas, sing ono gulumu
[00:40.27]Saiki wis malih dadi biru,
[00:47.35]Luntur koyo tresnamu,
[00:52.92]Luntur koyo atimu,
[00:57.28]Saiki kowe lali, karo aku..
[01:04.43]
[01:10.11]Kalung emas, kuwi mbiyen tak tuku
[01:17.85]Tak pasrahke, mung kanggo sliramu
[01:26.07]Gedhe roso tresnaku,
[01:30.11]Yo mung kanggo sliramu,
[01:34.45]Ra nyono, kowe lali karo aku..
[01:40.90]
[01:47.71]Loro atiku, atiku keloro loro
[01:55.37]Rasane nganti tembus ning dhodho..
[02:02.34]
[02:08.63]Nangisku iki, mergo kowe sing njalari
[02:16.58]Kebangeten opo salahku iki,
[02:26.01]Opo dosaku iki..
[02:32.45]
[02:35.45]==dian fk, kalung emas==
[03:14.06]
[03:17.06]>>>
[03:18.06]>>
[03:19.06]>
[03:20.06]Kalung emas, kuwi mbiyen tak tuku
[03:27.53]Tak pasrahke, mung kanggo sliramu
[03:35.30]Gedhe roso tresnaku,
[03:40.67]Yo mung kanggo sliramu,
[03:44.99]Ra nyono, kowe lali karo aku..
[03:50.90]
[03:57.01]Loro atiku, atiku keloro loro
[04:05.07]Rasane nganti tembus ning dhodho..
[04:12.34]
[04:18.13]Nangisku iki, mergo kowe sing njalari
[04:25.58]Kebangeten opo salahku iki,
[04:35.45]Opo dosaku iki..
[04:41.45]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s