Iwak Betik

Versi: Eka Marcella

Ana manuk bango mas, dicapit kepiting
Mas kulane lengo, durung pernah kawin..

Iwak betik mas.., kandel sisike
Aja utak utik mas, ayu kawin bae..
Isin wong sing deleng, kien gegeraken
Geger kula meteng..

reff:
Aduh..,duh aduh kakang,
Kula nahan isin wirang..

Kien, durung dikawin
Kula, wis meteng dingin..

Iwak betik mas.., kandel sisike
Aja utak utik mas, ayu kawin bae..
Isin wong sing deleng, kien gegeraken
Geger kula meteng..

reff:
Aduh..,duh aduh kakang,
Kula nahan isin wirang..

Kien, durung dikawin
Kula, wis meteng dingin..

Iwak betik mas.., kandel sisike
Aja utak utik mas, ayu kawin bae..
Isin wong sing deleng, kien gegeraken
Geger kula meteng..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *