Cucak Rowo (dian kusuma)


Versi: Dian Kusuma

Dicoba, coba melempar manggis
Manggis dilempar, mangga didapat
Dicoba, coba melamar gadis
Gadis dilamar, janda didapat..

Jamane, jamane jaman edan
Wong tuwo, rabi perawan
Prawane, yen bengi nangis wae
Amargo wedi, karo manuk’e..

Iki piye iki piye iki piye,
Wong tuwo, rabi perawan
Prawane, yen bengi nangis wae
Amargo wedi, karo manuk’e..

Manuk’e, manuk’e cucak rowo
Cucak rowo, dowo buntute
Buntute, sing akeh wulune
Yen digoyang ser ser aduh penak’e..

reff:
Dicoba, coba melempar manggis
Manggis dilempar, mangga didapat
Dicoba, coba melamar gadis
Gadis dilamar, janda didapat..

Jamane, jamane jaman edan
Wong tuwo, rabi perawan
Prawane, yen bengi nangis wae
Amargo wedi, karo manuk’e..

Iki piye iki piye iki piye,
Wong tuwo, rabi perawan
Prawane, yen bengi nangis wae
Amargo wedi, karo manuk’e..

Manuk’e, manuk’e cucak rowo
Cucak rowo, dowo buntute
Buntute, sing akeh wulune
Yen digoyang ser ser aduh penak’e..
Yen digoyang ser ser aduh penak’e..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s