Susu Diwales Wiso

Versi: Safitri

Yen wis pancen garise,
Kabeh iki dudu jodone..
Neng opo tak tangisi,
Yen mung marahi, loroning ati..

Paribasane banyu,
Neng sak nduwure godhong lumbu,
Ora biso digugu, mung sak karepmu
Mung ndadek’ake, bingung atiku..

reff:
Sopo wonge atine ra loro,
Yen banyu susu diwales wiso..
Mung ngekeh klimise rupo,
Saiki kowe cidro..

reff:
Paribasane banyu,
Neng sak nduwure godhong lumbu,
Ora biso digugu, mung sak karepmu
Mung ndadek’ake, bingung atiku..

reff:
Sopo wonge atine ra loro,
Yen banyu susu diwales wiso..
Mung ngekeh klimise rupo,
Saiki kowe cidro..
Lilo aku yo wis lilo,
Nyebyak atiku loro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *