Ati Sing Loro

Versi: Nurhana

Gek sopo to, sing kuat nglakoni
Gek sopo sing, kuat nyonggo sepi
Sliramu lungo, ra bali-bali
Soyo kangen rasaning ati..

Ati iki, mung tansah kelingan
Ati iki, gek nandang kasmaran
Gambar kenangan, tak sawang-sawang
Kangenku soyo ra karuan..

Roso abot wong nandang kasmaran,
Yen bengi kesepian..
Ati iki soyo kelingan,
Mring katresnan mung kelingan..

Tambanono, atiku kang loro
Tambanono, nadyan mung sedelo
Atiku loro, atiku gelo
Atiku sing nandang bronto..

reff:
Gek sopo to, sing kuat nglakoni
Gek sopo sing, kuat nyonggo sepi
Sliramu lungo, ra bali-bali
Soyo kangen rasaning ati..

Ati iki, mung tansah kelingan
Ati iki, gek nandang kasmaran
Gambar kenangan, tak sawang-sawang
Kangenku soyo ra karuan..

Roso abot wong nandang kasmaran,
Yen bengi kesepian..
Ati iki soyo kelingan,
Mring katresnan mung kelingan..

Tambanono, atiku kang loro
Tambanono, nadyan mung sedelo
Atiku loro, atiku gelo
Atiku sing nandang bronto..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *