Sumpah Bohong

Versi: Aronny Young

Bengen kah ira sumpah,
Enak blenak kan nerima,
Setelahe barengan, sumpae malah ilang
Apa bli kelingan..

Uwis cukup sepisan,
Rumah tangga karo sira,
Percuma wonge ayu, mung gawe ati kaku
Kita wis bli butuh..

reff:
Sumpae nggo dolanan, ayu kanggo kadiran
Jujur cinta kita wis ora tahan..
Mending milih dewekan,
Ketimbang bebarengan..

Percuma tek sayangi, percuma tek emani
Malah mbalese lara ati..
Rupane sira wadon,
Sing wis biasa bohong..
Ula kadut buntute ula sanca,
Aja nyebut maning arane kita..

Uwis cukup sepisan,
Rumah tangga karo sira,
Percuma wonge ayu, mung gawe ati kaku
Kita wis bli butuh..

reff:
Sumpae nggo dolanan, ayu kanggo kadiran
Jujur cinta kita wis ora tahan..
Mending milih dewekan,
Ketimbang bebarengan..

Percuma tek sayangi, percuma tek emani
Malah mbalese lara ati..
Rupane sira wadon,
Sing wis biasa bohong..
Ula kadut buntute ula sanca,
Aja nyebut maning arane kita..

Uwis cukup sepisan,
Rumah tangga karo sira,
Percuma wonge ayu, mung gawe ati kaku
Kita wis bli butuh..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *