Dondom

Versi: Didi Kempot

Pacarku sayang piye iki kepiye,
Uwis tak cekel, ra keto’ bolongane
Jarene ben gampang yen diemut pucuk’e
Arep tak lebokne, nripit keno pinggire..

Wong durung dicoba, kok uwis koyo ngene
Suwek muwak mawek, koyo rombengan wae
Jarene sih anyar wis ambyar koyo ngene,
Arep tak dondomi malah modar lampune..

reff:
Jar bukak aduh dik ikate blangkon,
Sama juga yen ngono nggih sami mawon,
Bukak bungkus durung dinggo kok wis bolong,
Mati lampu bingung piye lehku dondom..

reff:
Pacarku sayang piye iki kepiye,
Uwis tak cekel, ra keto’ bolongane
Jarene ben gampang yen diemut pucuk’e
Arep tak lebokne, nripit keno pinggire..

Wong durung dicoba, kok uwis koyo ngene
Suwek muwak mawek, koyo rombengan wae
Jarene sih anyar wis ambyar koyo ngene,
Arep tak dondomi malah modar lampune..

reff:
Jar bukak aduh dik ikate blangkon,
Sama juga yen ngono nggih sami mawon,
Bukak bungkus durung dinggo kok wis bolong,
Mati lampu bingung piye lehku dondom..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *