Sempurno

Versi: Candra Banyu

Hang isun karepi, yo mung welase
Hang isun anteni, yo mung jawabe
Opo tah riko, sing tau rumongso
Mergo welas sun iki, yo mung kanggo riko..

Bakale sun gawe seneng urip riko,
Sun tekati jiwo rogo..
Welasono isun koyo sun welas nang riko,
Ojo riko kiro welas iki sandiworo..

Welasono isun koyo sun welas nang riko,
Ojo riko kiro welas iki sandiworo..
Mung riko nong ati hang katon sempurno,
Nono maning wong liyo..

reff :
Hang isun karepi, yo mung welase
Hang isun anteni, yo mung jawabe
Opo tah riko, sing tau rumongso
Mergo welas sun iki, yo mung kanggo riko..

Bakale sun gawe seneng urip riko,
Sun tekati jiwo rogo..
Welasono isun koyo sun welas nang riko,
Ojo riko kiro welas iki sandiworo..

Welasono isun koyo sun welas nang riko,
Ojo riko kiro welas iki sandiworo..
Mung riko nong ati hang katon sempurno,
Nono maning wong liyo..

(Welasono isun koyo sun welas nang riko),
(Ojo riko kiro welas iki sandiworo..)
Mung riko nong ati hang katon sempurno,
Nono maning wong liyo..

(Welasono isun koyo sun welas nang riko),
(Ojo riko kiro welas iki sandiworo..)
Mung riko nong ati hang katon sempurno,
Nono maning wong liyo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *