Bermalam

Versi: Didi Kempot

Rasane ning sirah nggandul,
Yen kelingan sumini anake yu mul,
Tak rewangi kerjo lembur,
Ra tak nyono saiki kok malah ucul..

Sumini nglale’ke aku,
Biyen piye janjimu,
Tresnamu tresno tresnonan,
Jebul ora tresno tenanan..

Segane wis dadi bubur,
Loro ati rasane atiku ajur,
Adus mung kari andhu’e,
Jare tulus tresnane kok koyo ngene..

Sumini ngapusi aku,
Nyuwek-nyuwek atiku,
Tresnamu tresno tresnonan,
Jebul ra tresno tenanan..
Sumini anak’e yu mul bermalam..

reff :
Aku nganti koyo macan ompong,
Ngelamun koyo wong bengong,
Semende ning ngisor waru doyong,
Nunggu wong digondhol uwong..

Aku nganti koyo macan ompong,
Ngelamun koyo wong bengong,
Semende ning ngisor waru doyong,
Sumini digondhol uwong..

Sumini anak’e yu mul,
Tresnamu ngalor ngidul,
Sumini anak’e yu mul,
Cintamu tidak betul..

reff :
Segane wis dadi bubur,
Loro ati rasane atiku ajur,
Adus mung kari andhu’e,
Jare tulus tresnane kok koyo ngene..

Sumini ngapusi aku,
Nyuwek-nyuwek atiku,
Tresnamu tresno tresnonan,
Jebul ra tresno tenanan..
Sumini anak’e yu mul bermalam..

reff :
Aku nganti koyo macan ompong,
Ngelamun koyo wong bengong,
Semende ning ngisor waru doyong,
Nunggu wong digondhol uwong..

Aku nganti koyo macan ompong,
Ngelamun koyo wong bengong,
Semende ning ngisor waru doyong,
Sumini digondhol uwong..

Sumini anak’e yu mul,
Tresnamu ngalor ngidul,
Sumini anak’e yu mul,
Cintamu tidak betul..

Sumini anak’e yu mul,
Tresnamu ngalor ngidul,
Sumini anak’e yu mul,
Cintamu tidak betul..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *