Prau Layar (dian kusuma)


Dian-Kusuma
Versi: Dian Kusuma

Yo konco neng nggisik gembiro,
Alerap-lerap banyuning segoro..
Angliyak numpak prahu layar,
Ing dino minggu keh pariwisoto..

Alon prahune wis nengah,
Byak byuk byak, banyu binelah..
Ora jemu-jemu, karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu..

Lagek njawil mas, jebul wis sore
Witing klopo katon ngawe awe..
Prayogane becik balik wae,
Dene sesuk esuk, tumandang nyambut gawe..

reff :
Yo konco neng nggisik gembiro,
Alerap-lerap banyuning segoro..
Angliyak numpak prahu layar,
Ing dino minggu keh pariwisoto..

Alon prahune wis nengah,
Byak byuk byak, banyu binelah..
Ora jemu-jemu, karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu..

Lagek njawil mas, jebul wis sore
Witing klopo katon ngawe awe..
Prayogane becik balik wae,
Dene sesuk esuk, tumandang nyambut gawe..
—————-
[ver: lyrics]
[id: unnvksch]
[ar: Dian Kusuma]
[ti: Prahu Layar]
[al: Bosas Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:06]
[00:00.03]Prahu Layar
[00:00.03]by: Dian Kusuma
[00:32.18]
[00:34.18]>>>
[00:35.18]>>
[00:36.18]>
[00:37.18]Yo konco neng nggisik gembiro,
[00:41.24]Alerap-lerap banyuning segoro..
[00:49.25]Angliyak numpak prahu layar,
[00:54.90]Ing dino minggu keh pariwisoto..
[01:02.47]Alon prahune wis nengah,
[01:07.80]Byak byuk byak, banyu binelah..
[01:14.28]Ora jemu-jemu,
[01:17.58]karo mesem ngguyu
[01:21.80]Ngilangake roso lungkrah lesu..
[01:27.61]Lagek njawil mas,
[01:31.19]jebule wis sore
[01:34.51]Witing kelopo
[01:37.04]katon ngawe awe..
[01:41.40]Prayogane becik bali wae,
[01:47.36]Dene sesuk esuk,
[01:50.48]tumandang nyambut gawe..
[01:54.51]
[02:26.77]>>>
[02:27.77]>>
[02:28.77]>
[02:29.77]Yo konco neng nggisik gembiro,
[02:34.04]Alerap-lerap banyuning segoro..
[02:41.82]Angliyak numpak prahu layar,
[02:48.02]Ing dino minggu keh pariwisoto..
[02:55.11]Alon prahune wis nengah,
[03:00.67]Byak byuk byak, banyu binelah..
[03:06.95]Ora jemu-jemu,
[03:09.64]karo mesem ngguyu
[03:14.12]Ngilangake roso lungkrah lesu..
[03:20.22]Lagek njawil mas,
[03:23.57]jebule wis sore
[03:26.81]Witing kelopo
[03:29.67]katon ngawe awe..
[03:33.86]Prayogane becik bali wae,
[03:39.97]Dene sesuk esuk,
[03:42.84]tumandang nyambut gawe..
[03:47.05]–sanguturudotcom–
————–
Preview: