Prau Layar (dian kusuma)

Versi: Dian Kusuma

Yo konco neng nggisik gembiro,
Alerap-lerap banyuning segoro..
Angliyak numpak prahu layar,
Ing dino minggu keh pariwisoto..

Alon prahune wis nengah,
Byak byuk byak, banyu binelah..
Ora jemu-jemu, karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu..

Lagek njawil mas, jebul wis sore
Witing klopo katon ngawe awe..
Prayogane becik balik wae,
Dene sesuk esuk, tumandang nyambut gawe..

reff :
Yo konco neng nggisik gembiro,
Alerap-lerap banyuning segoro..
Angliyak numpak prahu layar,
Ing dino minggu keh pariwisoto..

Alon prahune wis nengah,
Byak byuk byak, banyu binelah..
Ora jemu-jemu, karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu..

Lagek njawil mas, jebul wis sore
Witing klopo katon ngawe awe..
Prayogane becik balik wae,
Dene sesuk esuk, tumandang nyambut gawe..