Nyidam Sari (dian kusuma)

Versi: Dian Kusuma

Umpomo sliramu sekar melati,
Aku kumbang nyidam sari..
Umpomo sliramu margi wong bagus,
Aku kang tansah ngliwati..

Sineksen lintange luku semono,
Janji prasetyaning ati..
Tansah kumathil ing netro rinoso,
Karoso rasaning ndriyo..

Midero sak jagad royo,
Kalingono wukir lan samudro..
Ora ilang memanise aduh,
Dadi ati selawase..

Naliko iro ing ndalu atiku,
Lam-lamen siro wong bagus..
Nganti mati ora bakal lali,
Lha kae lintange mlaku..

reff:
Sineksen lintange luku semono,
Janji prasetyaning ati..
Tansah kumathil ing netro rinoso,
Karoso rasaning ndriyo..

Midero sak jagad royo,
Kalingono wukir lan samudro..
Ora ilang memanise aduh,
Dadi ati selawase..

Naliko iro ing ndalu atiku,
Lam-lamen siro wong bagus..
Nganti mati ora bakal lali,
Lha kae lintange mlaku…

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *