Kelangan (suliyana)

“KELANGAN Suliyana”

Kelangan isun kelangan,
Kelangan isun kelangan..
Kelangan separuh ati,
Hang sing bakal ulih ganti..

Kelangan isun kelangan,
Kelangan isun kelangan..
Bumi sak kabeh isine,
Podo meneng metenggengen,
Nyawang riko melaku sulung..

Yo sepurane, sing sempat jaluk sepuro
Gelis lakune, sing dinyono-nyono..
Wis melakuo sulung,
Sun kirim gending arume kembang..

Wis melakuo sulung,
Bakal gemantung dharmaniro..
Wis melakuo sulung,
Kito nong kene, hang nguri-nguri perjuangane..

reff:
Kelangan isun kelangan,
Kelangan isun kelangan..
Kelangan separuh ati,
Hang sing bakal ulih ganti..

Kelangan isun kelangan,
Kelangan isun kelangan..
Bumi sak kabeh isine,
Podo meneng metenggengen,
Nyawang riko melaku sulung..

Yo sepurane, sing sempat jaluk sepuro
Gelis lakune, sing dinyono-nyono..
Wis melakuo sulung,
Sun kirim gending arume kembang..

Wis melakuo sulung,
Bakal gemantung dharmaniro..
Wis melakuo sulung,
Kito nong kene, hang nguri-nguri perjuangane..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *