Tego Suloyo

Versi: Rose Octavia

Hang sun jaluk engeto magih demenan,
Rasane urip koyo nong ulan..
Susah seneng tangis keloronan,
Koyo dene ulan lan lintang..

Semoyo podo demene,
Urip bareng selawase..
Sing kiro ninggal omonge,
Tapi sing koyo nyatane..

Keloro isun keloro,
Kok tegane riko suloyo..
Sing iling iling bengene,
Kari manis seru janjine..

Janji urip keloronan,
Tibane mandheg noring ndalan..

reff:
Hang sun jaluk engeto magih demenan,
Rasane urip koyo nong ulan..
Susah seneng tangis keloronan,
Koyo dene ulan lan lintang..

Semoyo podo demene,
Urip bareng selawase..
Sing kiro ninggal omonge,
Tapi sing koyo nyatane..

Keloro isun keloro,
Kok tegane riko suloyo..
Sing iling iling bengene,
Kari manis seru janjine..

Janji urip keloronan,
Tibane mandheg noring ndalan..
Janji urip keloronan,
Tibane mandheg noring ndalan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *