Bengi Tanpo Lintang

“BENGI TANPO LINTANG” Versi Elok Safira

Nelongso rasane ati,
Riko nang isun wis lali,
Ning ya? yo tanpo jalaran,
Aduh kakang salah isun paran..

Tengah wengi tanpo lintang,
Awak isun lungguh dewekan,
Eluh netes sing keroso,
Aduh kakang ati keronto-ronto..

reff :
Udan nono terange, gluduge jeprekan
Bingung ati rasane, riko lali-lalian..
Jagung bakarane, embah ngindit welasan?
Bingung ati rasane, yo mergane pisah..

Tengah wengi tanpo lintang,
Awak isun lungguh dewekan,
Eluh netes sing keroso,
Aduh kakang ati keronto-ronto..

reff :
Udan nono terange, gluduge jeprekan
Bingung ati rasane, riko lali-lalian..
Jagung bakarane, embah ngindit welasan?,
Bingung ati rasane, yo mergane pisah..

Nelongso rasane ati,
Riko nang isun wis lali,
Ning ya? yo tanpo jalaran,
Aduh kakang salah isun paran..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *