Sing Bakal Luntur

Versi: Suliyana

Lingsire serngenge, tondo tekane bengi
Lingsire serngenge, ugo hang dadi saksi
Mili banyu moto, temetes ono ring pipi
Sakat isun riko tinggal nong bali..

Padahal buru baen isun lan riko,
Urip bareng ngerasakaken seneng,
Tapi isun pasrah lan ugo nerimo,
Mergo iku takdir hang kuoso..

reff :
Welas isun…yo nong riko,
Sing bakal luntur lan ugo sirno,
Masiyo riko, adoh ring kono
Tapi rasane, parek nong ati..

Dungo hang biso ngiringi,
Lakune urip riko kakang,
Mugo baen selamet,
Lan adoh tekane blai..

Lingsire serngenge, tondo tekane bengi
Lingsire serngenge, ugo hang dadi saksi
Mili banyu moto, temetes ono ring pipi
Sakat isun riko tinggal nong bali..

Padahal buru baen isun lan riko,
Urip bareng ngerasakaken seneng,
Tapi isun pasrah lan ugo nerimo,
Mergo iku takdir hang kuoso..

reff :
Welas isun…yo nong riko,
Sing bakal luntur lan ugo sirno,
Masiyo riko, adoh ring kono
Tapi rasane, parek nong ati..

Dungo hang biso ngiringi,
Lakune urip riko kakang,
Mugo baen selamet,
Lan adoh tekane blai..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *