Nonong (nining)

Lirik Lagu Sanguturu ke-2050 Nonong
Versi: Nining

Nonong sing nonong, sopo sing nduwe
Nonong sing nonong, sing ayu dewe
Nononge nambahi ayu, ayu ayu dewe
Nononge nambahi manis, manis dewe..

Nonong sing nonong, dudu bathuk’e
Nonong sing nonong, larang regane
Nononge yen mesam-mesem, kabeh kangen
Nononge yen ngguyu merem, kabeh kabeh gelem..

Dasar ayu tetep ayu,
Nadyan nonong tambah ayu..
Dasar manis tetep manis,
Nadyan nonong tambah manis..

Nonong sing nonong, ngendi omahe
Nonong sing nonong, angel tandhinge
Sing nonong dudu bathuk’e, aduh aduh sayang
Sing nonong nyedhak’o mrene, aduh sayang..

reff :
Nonong sing nonong, sopo sing nduwe
Nonong sing nonong, sing ayu dewe
Nononge nambahi ayu, ayu ayu dewe
Nononge nambahi manis, manis dewe..

Nonong sing nonong, dudu bathuk’e
Nonong sing nonong, larang regane
Nononge yen mesam-mesem, kabeh kangen
Nononge yen ngguyu merem, kabeh kabeh gelem..

Dasar ayu tetep ayu,
Nadyan nonong tambah ayu..
Dasar manis tetep manis,
Nadyan nonong tambah manis..

Nonong sing nonong, ngendi omahe
Nonong sing nonong, angel tandhinge
Sing nonong dudu bathuk’e, aduh aduh sayang
Sing nonong nyedhak’o mrene, aduh sayang..

reff :
Nonong sing nonong, sopo sing nduwe
Nonong sing nonong, sing ayu dewe
Nononge nambahi ayu, ayu ayu dewe
Nononge nambahi manis, manis dewe..

Nonong sing nonong, dudu bathuk’e
Nonong sing nonong, larang regane
Nononge yen mesam-mesem, kabeh kangen
Nononge yen ngguyu merem, kabeh kabeh gelem..

Dasar ayu tetep ayu,
Nadyan nonong tambah ayu..
Dasar manis tetep manis,
Nadyan nonong tambah manis..

Nonong sing nonong, ngendi omahe
Nonong sing nonong, angel tandhinge
Sing nonong dudu bathuk’e, aduh aduh sayang
Sing nonong nyedhak’o mrene, aduh sayang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *